Ik ben Leon!

En ik help startups met een vliegende start.

Mijn naam is Leon Schoonhoven; voormalig DTP-specialist, huidig webdeveloper en toekomstig behartiger van jouw belangen als het gaat om digitale vormgeving!

Sinds mijn 27ste ben ik mijn eigen onderneming gestart, Codeon Media. Na een aantal jaar in de grafische sector gewerkt te hebben, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb mezelf om laten scholen en middenweg startte ik mijn eigen onderneming. Ik ben gevestigd in Eindhoven en specialiseer me onder andere in het maken, lanceren en onderhouden van jouw website! Al jarenlang heb ik een grote passie voor het digitaal vormgeven en door dit voor beginnende bedrijven te doen zet ik deze passie om naar een fulltime-hobby. Vandaar dat Codeon Media zich ook volledig focust op startende bedrijven.

Zelf heb ik meer dan 6 jaar ervaring binnen de grafische sector, waarvan 3 jaar aan webdevelopment. Momenteel studeer ik software engineering aan het Fontys, na recentelijk gediplomeerd applicatie- en mediaontwikkelaar te zijn. Doorstuderen is een bewuste keuze, aangezien ik mezelf nog meer wil verdiepen en deze kennis ook omzetten om anderen te helpen.

Benieuwd geworden wat ik voor jou kan doen?

Mijn skills!

Toch niet helemaal kunnen vinden naar waar je opzoek was?

Wellicht zou ik je alsnog kunnen helpen met je vraag! Aarzel niet om contact op te nemen. Ik sta graag voor je klaar!